top of page

Essentiële Oliën

Herken je dit? Een stressvol gevoel, altijd nog meer te doen, geen rust kunnen vinden? Alles geprobeerd, maar nog geen oplossing gevonden? Je hebt hulp gevonden! 

Geef je jezelf rust, rust in je hoofd en rust in je spieren. Zorg voor een heerlijk ontspannen sfeer voor jezelf, je gezin en je dier. Het kan echt! Ik help je zodat jij op een eenvoudige manier rust, ontspannenheid en plezier in je huis brengt! Voel je fit en gezond en geniet van het leven. 

Creëer je eigen heerlijke plek met essentiële oliën. 

Om op een eenvoudige manier van jouw huis een Happy Home te maken voor jezelf, je gezin en voor je huisdieren maak je gebruik van de krachtige werking van essentiële oliën. 

Ban stress, angsten en het gevoel van onzekerheid uit je leven. Ga voor ontspanning, plezier en geluk! De geur van de essentiële oliën werkt direct op een deel van de hersenen waardoor wij bij stress of gespannenheid direct ontspanning ervaren. Het is zoveel meer dan alleen een lekker luchtje. 

Maar het geeft je huis wel een heerlijke zachte geur mee en zo creëer jij op een gemakkelijke manier een heerlijke eigen ontspannen sfeer.

Ook bij inspanning en sport geeft de olie ondersteuning. 

Lukt het je maar niet om je hoofd erbij te houden, dwaal je iedere keer af door gemis aan concentratie? Ook dan is een essentiële olie een geweldige ondersteuner.

Zoek je ondersteuning voor spieren en gewrichten? Dan doe je wat olie op de plek die aandacht vraagt. 

 

Had je even niet opgelet met het aardappelschillertje, ben je gevallen op je knie, ervaar je ongemakken van je spijsverteringssysteem of zitten die gezellige muggen constant om je hoofd te zoemen? Je noemt het maar op. Vlekjes in je gezicht? Of kom jij in de lente ook niet buiten vanwege rondvliegende pollen? 

Overal is een ondersteunende olie voor te vinden!
Begin maar vast met het leegmaken van je medicijnkastje en start met genieten. Voel je goed en geniet. 

Gun jezelf deze oliën. Je bent het waard.

 

 

 

 

Op mijn Blog pagina en Voorbeelden & Inspiratie deel ik ervaringen van mens en dier.   

ontspannend bad

Essentiële olie bij dieren 

Mickey%20kijkt%20op%20_edited.jpg
Pony%20Karin%20_edited.jpg
Rudy%20van%20voren_edited.jpg

Heb jij ook een (huis)dier dat ergens last van heeft en je vindt maar geen oplossing? Een kat die stress ervaart? Een hond die zich agressief gedraagt? Een paard dat angst ervaart? Heeft het dier ergens last van waar je niet verder mee komt? Is het nerveus of schichtig en heeft het weinig gevoel van zelfvertrouwen? Misschien eet jouw dier niet goed en is er geen verklaarbare reden te vinden? Essentiële oliën kunnen hen ondersteunen. 

Bij dieren zijn al ontzettend veel goede resultaten geboekt met werking en ondersteuning van de essentiële olie!

Help jouw huisdier en ga meteen aan de slag.

Sluit aan in mijn team en ik help je met al jouw vragen.

Maak direct gebruik van 24% voordeel. 

 

Lees hier meer verhalen over de werking van olie bij mens en dier.  

Meteen van start! 

Om een mooie start te maken met de essentiële olien starten de meeste mensen met een starterkit. Dit is een praktisch en voordelig pakket mét een diffuser waarbij je 12 oliën ontvangt waarmee je al heel veel kunt doen. Een prachtig pakket om mee te beginnen. Op allerlei gebieden kun je direct aan de slag.  

Nieuwsgierig en vragen?

Ik weet uit eigen ervaring dat er in het begin veel vragen kunnen zijn. Daarom heb ik een handig overzicht gemaakt waarin ik verschillende voorbeelden noem waarvoor je de oliën uit de starterkit bijvoorbeeld kunt gebruiken! 

Er zijn nog veel meer opties dan ik hier aangeef. Dit overzicht is puur om een eerste beeld te krijgen bij de mogelijkheden. Dit maakt het makkelijker om de keuze te maken om van start te gaan met de starterkit. 

 

Na aanmelding stuur ik je ook nog een overzicht met concrete recepten om bepaalde ongemakken aan te pakken! 

En kijk ook op de homepage naar de link 5 Tips & Inspiratie waar ik al recepten weggeef!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om losse oliën te bestellen. Er zitten nergens verplichtingen aan vast. Je mag een olie kopen tot en met het hele assortiment! De starterkit is echter wel een interessante start. Je hebt dan én de diffuser en de olie die erbij geleverd wordt kost uiteindelijk nog geen 8 euro per stuk. 

Ben jij benieuwd hoe de olie jou of jouw dier kan ondersteunen? Meld je dan nu aan via onderstaande link of neem contact met me op zodat ik je kan helpen met de aanmelding. 

Je ontvangt 24% korting op je bestellingen, je krijgt gratis toegang tot het Young Living netwerk waar je veel gratis tips vindt en gratis webinars kunt volgen én ik ben jouw directe contactpersoon. Je kunt me dan altijd  benaderen met vragen en ik help je op weg in de wondere wereld van de essentiële oliën! Ik heet je van harte welkom in mijn team. 

starterkit-dewdrop-young-living-bestelle

Young Living

5cd89e473d256b2a9ef1c31c_article-2.jpg
Jongens ontspannen na de training
Stel reizigers
Senioren Lachen

Ik ben onafhankelijk distributeur en werk met de essentiële oliën van Young Living. Je kunt ze verdampen en direct op de huid gebruiken. Dit zijn hele mooie pure oliën, aromatische, geconcentreerde plantenextracten die zorgvuldig verkregen worden door stoomdestillatie, koud persen of het tappen van hars. Er zitten geen chemische toevoegingen of verdunningsmiddelen in. Dit is erg belangrijk als je met essentiële oliën werkt. Ons lichaam neemt binnen 26 seconden allerlei stoffen op, je wilt dus niet dat hier chemische toevoegingen bij zitten. 

 

Young Living heeft een speciale Seed to Seal garantie, dit betekent dat vanaf het zaadje van de plant tot aan de olie in het flesje, het hele proces streng gecontroleerd wordt. Alles moet aan de hoge eisen voldoen, de kwaliteit van de grond waar de plant groeit, manier van oogsten, manier van destilleren. Young Living werkt met partnerboerderijen die compleet aan alle eisen van het Seed tot Seal garantie voldoen.

 

De oliën zijn heerlijk als ondersteuning bij heel veel zaken. Niet alleen bij volwassen mensen maar ook bij kinderen, honden, katten en paarden hebben we al mooie dingen bereikt met gebruik van de oliën.

Bovendien geeft het je huis een heerlijke geur mee.
Maar let op; het is geen medicijnvervanger en ik geef geen doktersadvies! ;-) 

 

Lees de blogs voor mooie voorbeelden. 

Ben jij benieuwd hoe de olie jou of jouw dier kan ondersteunen?

 

 

Schrijf je geheel vrijblijvend in via onderstaande unieke bespaarlink. Zo ontvang je 24% korting op je bestellingen, krijg je gratis toegang tot het Young Living netwerk waar je veel gratis tips vindt en gratis webinars kunt volgen en help ik je met al je vragen over jouw reis met de essentiële oliën! 

 

Image by Iz & Phil
bottom of page