top of page

Kattentrimmen

De vacht van je kat heeft klitten. Erger nog de klitten zijn vilt geworden. Je wordt wanhopig omdat je het er niet uit krijgt. Geen zorgen! Ik help je hiermee. Jouw kat kan weer vrolijk verder leven zonder klitten of vilt!

 

Heeft jouw kat last van klitten en vilt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Wist je dat jouw lieve dier ontzettend veel pijn heeft als de vacht niet in orde is? De klitten en het vilt trekken aan het tere kattenvelletje en dit is zeer pijnlijk voor de kat. Ze kunnen op een bepaald moment niet eens meer vrijuit bewegen. Het is dus erg belangrijk om het vachtonderhoud goed bij te houden. 

 

Behandeling

De kattenvacht behandel ik op de meest katvriendelijke manier waarbij ik vachtbesparend werk. Dit is fijn voor de kat en beter voor de vacht en de huid van de kat. Dit betekent dat klitten of vilt met de tondeuse weggeschoren worden zodat de kat het minste hinder hier van heeft. De rest wordt met een kam gedaan. Dit is de meest katvriendelijke en minst pijnlijke manier om de vacht te behandelen. En de kat hoeft niet onder narcose.

 

Ik kom aan huis om de kat te trimmen. Een stressvolle trip in de auto wordt de kat en de eigenaar dus bespaard. 

Neem direct contact met me op om een afspraak te maken.

 

Kijk voor tarieven op deze pagina.  

Nieuwsgierige kat
bottom of page