top of page
Karen%2520en%2520Chester%2520op%2520de%2

 Karen 

Wie ben ik? 

Wist jij al wat je later wilde worden toen je klein was? Ik antwoordde als kind op deze vraag altijd “iets met dieren“. Hoe dat precies vorm ging krijgen daar had ik nog geen beeld bij. Inmiddels heb ik het gevonden en help ik mens en dier om een heerlijke thuissituatie te creëren!   

 

Ik ben onafhankelijk distributeur van etherische olie en werk met de producten van Young Living. Dit zijn hele mooie pure producten zonder chemicaliën. De oliën kunnen op allerlei manieren, voor mens en dier, worden ingezet als ondersteuning. Het ondersteunt bij het loslaten van stress en spanning. Wil je juist gefocussed blijven of vragen je spieren en gewrichten om een bepaalde aandacht? De olie ondersteunt jou met het positieve gevoel naar boven halen. 

Om met mijn hooggevoeligheid om te gaan maak ik erg graag gebruik van de rustgevende Peace & Calming of Stress Away en de grondende olie zoals Grounding, Valor en Vetiver voor een goede basis.


Een droom was om met dieren te werken en daarbij de eigenaren natuurlijk te helpen. Na verschillende opleidingen te hebben genoten op het gebied van kattentrimmen, communiceren met dieren en kattengedragskunde heb ik dit kunnen realiseren in de vorm van kattentrimmer, adviseur op het gebied van etherische olie en adviseur bij een Happy Home Check!

CAC1FF8C-D08E-423D-B96D-6A8C269655AE_1_1

There's No Place like Home

Mar%2520en%2520Karen%2520op%2520tuinbank

Mijn naam is Karen Denton-Damsteeg. Samen met man Marc en onze katten Chester, Mego en Pixie woon ik in het Brabantse dorp Sterksel op Beukenhof. Jawel, wij hebben de eer om in een huis met een naam te mogen wonen.... Een droom die is uitgekomen! Een huis met uitzicht en een grote garage… Voor ons een echt "Happy Home"! 

Wij zijn zo dankbaar dat wij hier mogen wonen. Het is volop genieten van de rust en de ruimte. 

Jarenlang was het een uitdaging om me goed te voelen, positief te blijven en dingen te kunnen blijven doen die ik wilde doen. Ik moest er voor zorgen dat ik na een dag lekker werken niet totaal uitgeput was en in mijn vrije uren niets meer kon doen. Het is belangrijk om vol liefde en plezier te werken, maar het mag niet ten koste gaan van mijn gezondheid. Daarom heb ik geleerd dat ik hele bewuste keuzes moet maken. 

Thuis maken wij ook volop gebruik van de producten van Young Living. Niet alleen de heerlijke oliën om  te ondersteunen bij stress, spanning en andere ongemakken, maar ook de schoonmaakmiddelen en crème zonder chemische toevoegingen. Nog een voordeel; met die heerlijke producten krijg je gewoon bijna plezier in het schoonmaken! 

bottom of page