top of page

Beeld & Inspiratie

In mijn werk met essentiële oliën kom je veel verschillende situaties tegen.

Ik ondersteun mensen met zeer uiteenlopende klachten. Stress, spanning, overbelasting, ongemakken bij hoofd, spieren en luchtwegen, noem maar op. Ook bij het kattentrimmen doen de oliën hun werk goed. Ze nemen stress en spanning weg of laten de kat juist inzien dat de behandeling wel nuttig is en de kat wordt aangesproken op het gevoel dit maar beter even toe te laten.  

 

Nieuwsgierig en vragen?

Ik weet uit eigen ervaring dat er in het begin veel vragen kunnen zijn. Hoe werkt dat dan met die olie? En wat kan ik daar dan allemaal mee? 

Om je wat meer beeld te geven bij de mogelijkheden heb ik een handig overzicht gemaakt waarin ik verschillende voorbeelden noem waarvoor je de oliën kunt gebruiken! Er zijn nog veel meer opties dan ik hier aangeef. Dit overzicht is puur om een eerste beeld te krijgen bij de mogelijkheden. Dit maakt het makkelijker om de keuze te maken om van start te gaan met essentiële olie.

 

Hieronder beeldmateriaal waarbij ik wat tips deel. Ik deel deze ervaringen om jullie letterlijk meer beeld en inspiratie te kunnen geven over het gebruik van de essentiële olie en wat het met je doet. 

groeien Poster
Beide poezen heerlijk in rust
Beide poezen heerlijk in rust

Deze poezen zijn geen dikke vrienden. Met behulp van olie in de diffuser leren zij met elkaar omgaan. Na een ontspannen olie in de diffuser liggen zij heerlijk ontspannen vlak bij elkaar.

press to zoom
Ontspanning voor de spieren na tuinwerk
Ontspanning voor de spieren na tuinwerk

Na een dag hard in de tuin te hebben gewerkt verdienen mijn spieren een verwarmende en ontspannende behandeling van Deep Relief. Dit vermindert zeker de spierpijn de volgende dag!

press to zoom
Begin de dag lekker fris!
Begin de dag lekker fris!

Om de dag lekker fris te beginnen is de combinatie van Peppermint en Citroen erg lekker. Peppermint zorgt ervoor dat je fris, vol focus begint en Lemon of Citrus Fresh geeft je een vrolijke gevoel. Voor mensen die moeite hebben met opstarten of last hebben van een ochtendhumeur is dit een heerlijke olie combinatie voor in de diffuser!

press to zoom
Voetenbadje na een hete dag
Voetenbadje na een hete dag

Je kent ze wel die bloedhete zomerdagen. Op dagen zoals deze is het heerlijk om aan het einde van de dag je voeten te verwennen met een voetenbadje waarin je natuurlijk zeezout en een verfrissende olie aan toe hebt gevoegd!

press to zoom
Met kniepijn toch op de fiets
Met kniepijn toch op de fiets

Heb je last van je kniegewricht maar wil je toch zo graag een rondje gaan fietsen? Probeer dan eens of Wintergreen verlichting geeft. Je kunt deze olie verdunnen met een draagolie (bv V6 van Young Living of een pure amandelolie) en opbrengen op de gevoelige gewrichten.

press to zoom
Ontspannen op de bank
Ontspannen op de bank

Wil jij na een drukke dag even helemaal ontspannen op de bank? Doe dan 3 druppeltjes Frankincense en 3 druppeltjes Lavender in je diffuser. Een heerlijke ontspanning gegarandeerd...

press to zoom
Voorbereid de baan op
Voorbereid de baan op

Tijdens het sporten kun je voordeel hebben van eucalyptus of RC olie. Deze oliën werken heel fijn op het ademhalingssysteem en je krijgt meer zuurstof binnen. Dat wordt dus rennen op die baan!

press to zoom
bottom of page