top of page

Beeld & Inspiratie

In mijn werk met essentiële oliën kom je veel verschillende situaties tegen.

Ik ondersteun mensen met zeer uiteenlopende klachten. Stress, spanning, overbelasting, ongemakken bij hoofd, spieren en luchtwegen, noem maar op. Ook bij het kattentrimmen doen de oliën hun werk goed. Ze nemen stress en spanning weg of laten de kat juist inzien dat de behandeling wel nuttig is en de kat wordt aangesproken op het gevoel dit maar beter even toe te laten.  

 

Nieuwsgierig en vragen?

Ik weet uit eigen ervaring dat er in het begin veel vragen kunnen zijn. Hoe werkt dat dan met die olie? En wat kan ik daar dan allemaal mee? 

Om je wat meer beeld te geven bij de mogelijkheden heb ik een handig overzicht gemaakt waarin ik verschillende voorbeelden noem waarvoor je de oliën kunt gebruiken! Er zijn nog veel meer opties dan ik hier aangeef. Dit overzicht is puur om een eerste beeld te krijgen bij de mogelijkheden. Dit maakt het makkelijker om de keuze te maken om van start te gaan met essentiële olie.

 

Hieronder beeldmateriaal waarbij ik wat tips deel. Ik deel deze ervaringen om jullie letterlijk meer beeld en inspiratie te kunnen geven over het gebruik van de essentiële olie en wat het met je doet. 

groeien Poster
bottom of page