top of page

Happy Home Check

De kat krabt alle meubels stuk! De kat pist naast de bak! De kat klimt altijd op het aanrecht wat ik niet wil! De kat gebruikt mijn mooie decoratie als speelgoed. De kat hangt letterlijk in de gordijnen! Dit zijn kreten die ik vaker hoor. Je wordt helemaal gek van die kat.... Ik heb de oplossing! Voordat je het weet zit jij heerlijk te knuffelen met je lieverd en blijft het interieur ook in tact! 

Van kind af aan heb ik al katten. Katten zijn bijzondere huisdieren met bijzondere behoeftes. Het leuke aan een kat vind ik dat een kat ook zijn/haar eigen leven heeft en dat wij blij mogen zijn dat wij ons huis met hen mogen delen!

 

In de opleiding kattengedrag heb ik heel veel geleerd over het gedrag van de kat. Hierdoor besef je ook steeds meer hoe belangrijk het is dat wij kattenpersoneel aan de behoeftes van de kat voldoen. Een kat kan snel stress hebben of zich ongelukkig voelen zonder dat wij dat meteen zien. Een kat heeft juist veel behoefte aan het kunnen uiten van zijn/haar natuurlijk gedrag in tegenstelling tot wat sommige mensen zeggen dat een kat wel makkelijk is en niet veel verzorging nodig heeft. 

 

De kat lijkt de boosdoener, de kat krabt meubels stuk, de kat plast op de mat, ja dat is erg vervelend, daar wil je vanaf. Maar is de kat de balorige kat de boosdoener, of kun jij hier heel simpel iets aan doen?! Jij kunt het oplossen! Zonder al te veel problemen ;-) 

Schrik dus niet! Het is heel goed mogelijk om ook jouw huis aan te passen zodat het voor jou en je kat leuk blijft! Dus heb geen schrikbeelden van enorme kattenkrabpalen en overal kattenbakken als dit niet bij je past. Er zijn meer mogelijkheden zodat zowel jouw kat als jijzelf weer blij worden in jullie Happy Home. 

 

Happy Home met etherische olie 

Om een Happy Home te creëren voor jezelf en je huisdieren is het ook heerlijk om gebruik te maken van etherische olie. 

De oliën zijn heerlijk als ondersteuning om ontspanning te verkrijgen en goed in te zetten bij veel klachten zoals stress en angsten. 

Bovendien geeft het je huis een heerlijke zachte geur en creëer jij op een gemakkelijke manier een heerlijke eigen sfeer zonder stress.

Happy Home Check

Ik kom bij je thuis en neem de situatie met je door gezien vanuit het oogpunt van de kat. Wat doe ik allemaal tijdens een Happy Home Check? Ik kijk o.a. naar de eet- en drinkplekken van de kat(ten), de slaapgelegenheden, terugtrekmogelijkheden, mogelijkheden om hun natuurlijke gedrag te kunnen uiten en geef adviezen over hoe je dit kunt aanpassen en verbeteren. Natuurlijk let ik hierbij ook op wat jij als eigenaar fijn vindt. Het is tenslotte een Happy Home voor jullie samen!

Vind jij het leuk om een Happy Home Check te laten doen? 

Laat het me dan weten en ik kom graag bij je thuis!

Kijk voor Tarieven op deze pagina. 

 

Image by Nathan Fertig
bottom of page